Igralske delavnice
August 5, 2017
Snemanje – Drugi teden
August 16, 2017

SNEMANJE - PRVI TEDENOdštevali smo dneve do 11. avgusta, ko smo uradno začeli s snemanji prvih kadrov Spletne serjie Dualizem. 27 snemalnih dni, raztegnjenih v en mesec, je le še potrdilo našo željo po ustvarjanju in povezalo družino Dualizem.
Prvi teden je snemanje potekalo v Celju v upravni stavbi podjetja Engrotuš d.o.o., kjer so bili tako prijazni, da so nam odstopili celotno zgornje nadstropje. Akcija se je začela že ob 4:40 uri zjutraj v Gledališču Zarja v Trnovljah, kjer se je dobila celotna ekipa, naložila opremo v kombi, ter hrano in kavo v enega izmed osebnih avtomobilov. Ob prihodu na lokacijo snemanja je tehnična ekipa začela preurejati celotno nadstropje, da je ustrezalo pogojem snemanja, ostali del ekipe pa je začel kuhati kavo in postavljati prostor, ki je služil zajtrkovanju in občasnim malicam. Moram tudi omeniti, da je ta ista ekipa vsak dan za celotno ekipo pripravila sveže skuhano kosilo, ki je bilo nujno potrebno za prihajajoče naporne dneve.
Uro kasneje je bilo prizorišče postavljeno, zajtrk pripravljen in kava hladna (to se nam v bodoče ni več dogajalo ;) ). Vsi smo se okrepčali in začeli s prvim snemalnim dnem, ki je trajal do 19. ure zvečer. Tako je torej potekal naš prvi in bolj ali manj tudi vsak naslednji snemalni dan.

Zdi se mi, da nihče ni točno vedel, kako se bo vse izšlo, tako da je bilo na začetku dosti pozitivne treme v zraku, ampak po prvi uri dela smo bili že vsi kot nekakšna enota, ekipa, ki uživa in dela za isto stvar. Trema je izginila, na njeno mesto pa je vstopila ustvarjalnost in neustavljiva želja po ustvarjanju nečesa novega in drugačnega. Snemanje je ravno zato potekalo v sproščenem okolju v katerem tudi ni manjkalo smeha in prigod (predvsem zanimivih blooperji, ki si jih lahko ogledate na naši Facebook strani ;)

Polni optimizma in adrenalina smo se podali v drugi snemalni teden.
V tem tednu smo snemali tudi na mostu pri celjski knjižnici, v poslovnih prostorih podjetja Kostra v centru Celja, v Tuš hipermarketu Planet Celje in na bowlingu Planeta Tuš Celje.

Več video vsebin s snemanja si oglejte na Facebook strani.