Snemanje – Tretji teden
August 23, 2017
Izid kratkega filma
October 19, 2017

SNEMANJE - ČETRTI TEDEN

Četrti tedni smo bili že stari mački. Noči so bile načeloma zelo kratke - nekaj ur spanca in naporni dnevi so bili polni adrenalina, a kljub temu smo vztrajali s polno paro. Zadnji teden se je začel zelo napeto, saj smo prvi dan snemali v našem »drugem domu«, v Gledališču Zarja Celje. To je bil tudi dan, ko je rojstni dan praznoval naš režiser, zato so mu producenti pripravili presenečenje, ki je ostalo popolna skrivnost do zadnjega posnetega kadra v tistem dnevu. Uspelo nam je, presenečen pa ni bil samo režiser, ampak še vsa ostala ekipa, saj so za presenečenje vedeli samo producenti. :D Zabava za rojstni dan se je zavlekla v pozne ure, a kljub temu je že ob 4.40 sledil naslednji snemalni dan, tokrat v hotelu Evropa v Celju, kjer so nam za ves dan odstopili predsedniški apartma.

V preostalih dneh smo snemali v Osrednji knjižnici Celje, na celjskem pokopališču, v mestnem parku Celje, ter v Centru za varno vožnjo Ljubečna. Na zadnji lokaciji smo presenečeni ugotovili, da naša glavna igralka nima vozniškega izpita in da še nikoli ni niti poskusila voziti avta. Ekipa je stopila skupaj in glavno igralko naučila osnov vožnje avtomobila, saj so se snemali prizori, kjer je morala peljati avtomobil. :D

Zadnja dva snemalna dneva smo preživeli v mali kavarnici v centru Celja – Kuba kafe, kjer se nam je na zadnji dan ponovno pridružil tudi Domen Valič. Naš zadnji uradni snemalni dan je bil v torek, 12. septembra 2017, ko smo posneli še zadnji kader. Ob zvoku zadnjega »Posneto«, so celotno ekipo preplavila čustva, vsi smo se v solzah in smehu objemali, si čestitali in se zahvaljevali drug drugemu za vso pomoč in podporo v tem napornem mesecu. Ne vem kje smo našli toliko dobrosrčnih in vztrajnih ljudi, ki so bili pripravljeni brezplačno žrtvovati cel mesec svojega življenja.

Utrujeni, a polni pričakovanj smo kar hitro ugotovili, da smo se med snemanji zelo povezali in po nekaj dneh počitka smo si želeli snemanje ponoviti.

Do naslednjič ... <3


Več video vsebin s snemanja si oglejte na Facebook strani.